Tervehdys, jutellaanko?

Keskustelemme mielellään vaikka ja mistä, etänä tai mikäli mahdollista paikan päällä, meillä tai teillä.

Kerro miten voimme auttaa

Kuulemme mielellään tarpeistanne ja toivomuksistanne tarkemmin.

Osoite

Firdonkatu 2 T 63 c/o SPACES
00520 HELSINKI

Puhelinnumerot

010 508 5230 Yleinen numero
010 508 5233 Myynti
010 508 5235 Rekrytointi

Verkkolaskuosoite

Apix Messaging Oy (003723327487)
003731807632 / 003731807632

Saapumisohjeet

Toimistomme on Pasilan Triplassa, jonne saapumisohjeet tässä.

Vastaanotto on Workery Westissä, 6. kerroksessa. Workery Westin päähissit löytyvät 4. kerroksesta ostoskeskuksesta eli samasta kerroksesta, missä rautatieasema sijaitsee. Paikalle löytää helpoiten Workery West-kylttejä seuraamalla. Hissit sijaitsevat Kekäle-kaupan takana, ikkunoita vastapäätä syvennöksestä, jossa on kolme hissiä.

Jos saavut paikalle autolla, on parkkihalliin värikoodattu keltainen alue, joka johdattaa Workery Westin hisseille.

Tiimi

Yhdessä Väläyksen tiimillä on vuosikymmenien kokemus ohjelmistokehityksestä, yrityksien ja projektien vetämisestä sekä asiakasrajapinnasta.

Mauri Tikka

Mauri Tikka

Tuon 35 vuoden kokemuksen mitä erilaisimmista tietojärjestelmistä, tekniikoista, toimintatavoista ja ihmisistä. Hienoa päästä nyt viemään käytäntöön ja skaalaamaan, mitä on ehtinyt oppimaan!
Juho-Mikko Pellinen

Juho-Mikko Pellinen

Asiakastyytyväisyys on toiminnassamme ykkössijalla, juuri niinkuin sen tuleekin olla. Tuomme asiakkaillemme ja toisillemme vahvaa teknistä osaamista josta voi olla ylpeä.
Aino Soro

Aino Soro

Ajattelemme aina ensimmäiseksi asiakkaamme parasta. Asiantuntijuutemme lisäksi läpinäkyvä ja luotettava toimintamme luo lisäarvoa jokaiseen projektiin.
Iiro Lindström

Iiro Lindström

IT-hommat ovat lähellä sydäntäni ja ohjelmistorobotiikka, tietoturva ja tekoäly ovat jo tulleet tutuiksi. Pidän myös paljon vahvistusoppimisesta. Mukava päästä tekemään ja oppimaan lisää!
Muhammad Kashif Zahid Butt

Muhammad Kashif Zahid Butt

Olen intohimoinen mobiili- ja Full Stack -kehittäjä useiden vuosien kokemuksella. Olen kehittänyt huippuratkaisuja suurille ja pienille organisaatioille. Minulla on kokemusta esimerkiksi ERP-systeemeistä, sovelluskehityksestä ja verkkokaupoista.
Aarne Harju

Aarne Harju

Olen parantumaton uuden oppija. Minulla on silmää visuaaliseen työhön ja pitkä kokemus asiakastyöstä. Väläyksellä teen Full Stack -sovelluskehitystä, ylläpidän CI/CD-järjestelmiä ja syvennän osaamistani DevOps-työkaluissa ja pilvipalveluiden saralla. Tavoitteeni on kehittää oikeasti hyödyllisiä ohjelmistoja, jotka tavalla

Yhteistyökumppanit, partnerit ja yhdistykset

Helsingin Yrittäjät
Ohjelmisto- ja e-business ry
Kauppakamari
Luotettava kumppani
Robocorp