Rekry: Avoin hakemus

Monipuolinen ja avoin työyhteisö Väläyksellä hakee juuri sinunkaltaista osaajaa. Kerro meille mitä osaat!

Haemme jatkuvasti uusia osaajia

Onko sinulla osaamista jota tarvitsemme? Haemme jatkuvasti uusia osaajia mm. designin, analytiikan ja tietotekniikan parista.

Meillä pääset mukaan tekemään ja vaikuttamaan. Työskentelemme monipuolisissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Asiakkaanamme on pienistä startupeista suuriin kansainvälisiin yrityksiin, meillä osaaminen pääsee oikeuksiinsa.

Väläyksellä pääset oppimaan ja osaamaan. Takaamme hyvän palkan, joustavat työajat, hyvät työvälineet ja työyhteisön, jolle tekijöiden hyvinvointi on otettu huomioon. Tehdään asiat järkevästi ja loppuun saakka.

Syttyikö kipinä? Lähetä meille avoin hakemus. Kerro mikä saa sinut innostumaan, mitä olet tehnyt ja mitä haluat tehdä?

Yhteydenotot ja tiedustelut

Mauri

Toimitusjohtaja

Avoimet työpaikat

Haemme uusia konsultteja, sekä kokeneempia että tuoreempia.

Etsimme tiimiimme kokoaikaiseen työsuhteeseen nuorempaa konsulttia, jolla on jo osaamista testiautomaatiosta tai ohjelmistorobotiikasta sekä Pythonista.

Full Stack -ammattilaisena pääset ottamaan vastuuta ja toteuttamaan moniulotteisia projekteja. Väläys etsii ammattilaista, joka hallitsee kokonaisuudet frontista bäkkäriin.

Konsultti toimii osana asiakkaan projektia, oman osaamisensa ja taitotasonsa mukaisesti. Kokemusspektri ulottuu harjoittelijasta guruun.

Onko sinulla osaamista jota tarvitsemme? Haemme jatkuvasti uusia osaajia mm. designin, analytiikan ja tietotekniikan parista.

    Hae nyt!

    * Täytä kaikki tähdellä merkityt kohdat