Väläys on tietotekniikan konsulttitalo, joka osaa osaamista

Me tiedämme, mitä osaamme. Ymmärrämme, mitä osaamista asiakas tarvitsee. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan.

Mitä meillä tehdään?

Väläyksen konsultit ovat yleensä pidempiaikaisissa toimeksiannoissa asiakasyritysten projekteissa. Konsultit toimivat useimmiten kuin asiakasyrityksen omat työntekijät, koodaavat tai opastavat asiakasta oman erityisosaamisensa osalta.

Pyrimme viikoittain pitämään yhteyttä ja mahdollisuuksien mukaan kokoontumaan. Tällaisessa fiksussa porukassa löytyy aina yhteisiä puheen ja harrasteen aiheita.

Jos toimeksiantojen välillä on aikaa, kehitämme sekä omaa että yhtiön osaamista.

Mitä Väläys antaa sinulle?

Meiltä saat rahaa, ystäviä, terveyttä ja osaamista.
Mainitsimmeko vaatimattomuuden?

Rahaa

Peruspalkka ja päälle provisiopalkkaus, lisäksi osakeohjelma

Terveyttä

Kattavaa työterveyshuolto ja terveyttä tukevat harrasteet

Ystäviä

Harrastepiirien tukeminen

Osaamista

Oman osaamisen analyysi ja syventäminen

Väläys tänään ja huomenna

Vuonna 2022 toimimme lähinnä huolehtimassa konsulttien toimeksiannoista, hyvinvoinnista ja osaamisesta. Myöhemmin etsimme projekteja, joissa pystymme osaamisemme myötä toimittamaan luotettavasti kokonaisia ohjelmistoja tai kokonaisen ryhmän asiakkaan projektiin.

Väläyksen visio on laajaspektrinen yritys, joka ymmärtää teknologioiden soveltuvuuden eri tarkoituksiin, ja toimittaa osaavia tekijöitä niin startupeille kuin suuryrityksille.

Väläyksen aallonharjalla on innostavaa surffata!

Henkilöstöedut

Yritys tarjoaa hyvät työnteon välineet, tavanomaiset henkilöstöedut ja jotain ekstraa. Osa yrityksen liikevaihdosta käytetään virkistykseen, koulutukseen ja harrastetoimintaan henkilöstön kiinnostusten mukaisissa piireissä. Etätyön tukemiseksi tekijöille kustannetaan laajakaista kotiin ja/tai mahdollisuus työskennellä toimistohotelleissa. Tarjoamme myös laajan työterveyshuollon.

Palkkaus

Väläyksen tavoitteena on antaa tekijälle reilu osuus hänen työnsä tuottamasta laskutuksesta, tyypillisessä tilanteessa noin 60%. Palkka sisältää peruspalkan ja provision. Provisioprosentti on suurempi niiltä tunneilta, jotka ylittävät 50% kuukauden normaalista tuntimäärästä.
Palkkaus on kokemustason perusteella neliportainen. Kokemuksen ja taitojen karttuessa laskutushintasi nousee ja sitä myötä nousevat myös peruspalkkasi ja provisioprosenttisi. Nousu on automaattinen, eikä erillisiä neuvotteluja tarvita.

Kuukauden päätteeksi lähtee tunneistasi lasku asiakkaalle ja sen mukaan laskettu provisio maksetaan seuraavan kuun palkan yhteydessä.

Avoimet työpaikat

Haemme uusia konsultteja, sekä kokeneempia että tuoreempia.

Etsimme tiimiimme kokoaikaiseen työsuhteeseen nuorempaa konsulttia, jolla on jo osaamista testiautomaatiosta tai ohjelmistorobotiikasta sekä Pythonista.

Full Stack -ammattilaisena pääset ottamaan vastuuta ja toteuttamaan moniulotteisia projekteja. Väläys etsii ammattilaista, joka hallitsee kokonaisuudet frontista bäkkäriin.

Konsultti toimii osana asiakkaan projektia, oman osaamisensa ja taitotasonsa mukaisesti. Kokemusspektri ulottuu harjoittelijasta guruun.

Onko sinulla osaamista jota tarvitsemme? Haemme jatkuvasti uusia osaajia mm. designin, analytiikan ja tietotekniikan parista.