Olemme halunneet luoda reilun ja objektiivisen palkkamallin

Väläyksellä olemme halunneet luoda reilun ja mahdollisimman objektiivisen palkkamallin. Tavoitteena on antaa tekijälle reilu osuus hänen tekemästään työstä.

Mistä ohjelmistoalan palkka koostuu Väläyksellä?

Väläyksellä olemme halunneet luoda reilun ja mahdollisimman objektiivisen palkkamallin. Sen pohjana on peruspalkka ja sen päälle tuleva, konsultin asiakaslaskutukseen suhteutettu provisio. Tavoitteena on antaa tekijälle reilu osuus hänen työnsä tuottamasta laskutuksesta, tyypillisessä tilanteessa noin 60%.

Peruspalkka

Palkkauksen pohjana on peruspalkka. Peruspalkka takaa toimeentulon, mikäli esimerkiksi edellinen projekti loppuu ennen seuraavan alkua. Peruspalkan suuruus riippuu kokemuksestasi.

Provisiopalkka

Provisiopalkka puolestaan takaa sen, että palkka seuraa automaattisesti laskutuksen hintatasoa. Palkka siis nousee automaattisesti, kun työtäsi saadaan myytyä yhä vaativampiin projekteihin.
Provisioprosentti on suurempi niiltä tunneilta, jotka ylittävät 50% kuukauden normaalista tuntimäärästä. Kuukauden päätteeksi lähtee tunneistasi lasku asiakkaalle, ja sen mukaan laskettu
provisio maksetaan seuraavan kuun palkan yhteydessä.

Vuosibonus

Yritys jakaa myös yhtiön tulokseen sidotun vuosibonuksen.

Palkkatasot

Meillä on 4 palkkatasoa, vastaten karkeasti konsultin osaamisen ja kokemuksen määrää. Tässä taustalla
on ajatus siitä, että vasta aloitteleva konsultti tarvitsee enemmän koulutusaikaa. Myös sijoittuminen projekteihin ei aina ole yhtä helppoa. Kokenut konsultti taas saadaan helposti myytyä projekteihin, ja hänen tuekseen voidaan lisäksi saada nuorempia tekijöitä samaan projektiin.

Myös palkkatasoissa on korotusautomaatti! Kun konsultin tuntilaskutus ylittää seuraavan palkkatason tuntihinnan kuuden kuukauden ajan, nousee palkkataso pysyvästi astetta ylemmäksi. Tästäkään ei siis tarvitse vängätä palkkaneuvotteluissa.

Henkilöstöedut

Yritys tarjoaa hyvät työnteon välineet, tavanomaiset henkilöstöedut ja jotain ekstraa. Osa yrityksen liikevaihdosta käytetään virkistykseen, koulutukseen ja harrastetoimintaan henkilöstön kiinnostusten mukaisissa piireissä. Etätyön tukemiseksi tekijöille kustannetaan laajakaista kotiin ja/tai mahdollisuus työskennellä toimistohotelleissa. Tarjoamme myös laajan työterveyshuollon.

Avoimet työpaikat

Haemme uusia konsultteja, sekä kokeneempia että tuoreempia.

Etsimme tiimiimme kokoaikaiseen työsuhteeseen nuorempaa konsulttia, jolla on jo osaamista testiautomaatiosta tai ohjelmistorobotiikasta sekä Pythonista.

Full Stack -ammattilaisena pääset ottamaan vastuuta ja toteuttamaan moniulotteisia projekteja. Väläys etsii ammattilaista, joka hallitsee kokonaisuudet frontista bäkkäriin.

Konsultti toimii osana asiakkaan projektia, oman osaamisensa ja taitotasonsa mukaisesti. Kokemusspektri ulottuu harjoittelijasta guruun.

Onko sinulla osaamista jota tarvitsemme? Haemme jatkuvasti uusia osaajia mm. designin, analytiikan ja tietotekniikan parista.