Rekry: Konsultti

Jos olet tehnyt töitä useilla systeemeillä ja kielillä, ja uuden edessä ajattelet, että eiköhän tästä parin päivän stackoverflow googlauksella pääse liikkeelle, saatat olla konsultti!

Konsultti toimii osana asiakkaan projektia, oman osaamisensa ja taitotasonsa mukaisesti

Kokemusspektri ulottuu harjoittelijasta guruun.

Kiinnostus uuden oppimiseen, joustavuus ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja erilaisissa työympäristöissä ovat edellytyksiä menestykselle konsultin uralla.

Asiakastyön ohella kirkastamme yhdessä Väläyksen osaamista niissä teknologioissa, jotka sinulle ovat tuttuja ja/tai kiinnostavia. Tämä voi tarkoittaa oman osaamisen kehittämistä verkkokurssein ja sertifikaatein, tai Väläyksen osaamisen kehittämistä koulutusmateriaalien, blogien, markkinointimateriaalien, koodaustestien tai muun teknologiaa syventävän materiaalin tuottamisena.

Yhteydenotot ja tiedustelut

Mauri

Toimitusjohtaja

Avoimet työpaikat

Haemme uusia konsultteja, sekä kokeneempia että tuoreempia.

Etsimme tiimiimme kokoaikaiseen työsuhteeseen nuorempaa konsulttia, jolla on jo osaamista testiautomaatiosta tai ohjelmistorobotiikasta sekä Pythonista.

Full Stack -ammattilaisena pääset ottamaan vastuuta ja toteuttamaan moniulotteisia projekteja. Väläys etsii ammattilaista, joka hallitsee kokonaisuudet frontista bäkkäriin.

Konsultti toimii osana asiakkaan projektia, oman osaamisensa ja taitotasonsa mukaisesti. Kokemusspektri ulottuu harjoittelijasta guruun.

Onko sinulla osaamista jota tarvitsemme? Haemme jatkuvasti uusia osaajia mm. designin, analytiikan ja tietotekniikan parista.

    Hae nyt!

    * Täytä kaikki tähdellä merkityt kohdat