Väläys huolehtii työntekijöistään

Jos jotakin voimme järjestää elämäsi helpottamiseksi, teemme sen. Tämä tukee sekä työssä jaksamista että parempaa vapaa-aikaa, joka on kaikkien etu. Väläys tarjoaa hyvät työnteon välineet, tavanomaiset henkilöstöedut ja ekstraa.

Tätä kaikkea saat

Jos jotakin voimme järjestää elämäsi helpottamiseksi, teemme sen. Tämä tukee sekä työssä jaksamista että parempaa vapaa-aikaa, joka on kaikkien etu. Väläys tarjoaa hyvät työnteon välineet, tavanomaiset henkilöstöedut ja ekstraa.

Työvälineet

Työhön saat asiallisen kannettavan tietokoneen ja haluamasi käyttöjärjestelmän (Windows, macOS, Linux). Firman järjestelmät ovat selainpohjaisia joten niihin kytkeytyminen onnistuu kaikkialta.

Etätyön tukemiseksi saat halutessasi nopean laajakaistan kotiosoitteeseesi.

Puhelimissa olemme pysyneet keskihintaisissa malleissa, joissa hinta-laatusuhde on parempi kuin juuri tämän vuoden uusimmissa malleissa. Näissäkin sekä Android että iPhone käyvät.

Terveydenhuolto

Meillä on Terveystalon laaja työterveyshuolto, joka sisältää myös hammashoidon. Terveydenhuoltopaketti sisältää erikoislääkäritasoisen sairaanhoidon, laajan diagnostiikan ja tutkimukset, rokotukset ja toimenpiteet vastaanotolla.

Lyhyesti sanottuna, jos on kipeä tai joku terveysasia huolettaa, niin soita Terveystaloon tai varaa aika appia käyttäen niin se hoituu kuntoon. Firmalle on tietysti hyvä, että työkuntosi ja intosi säilyy, mutta ennen kaikkea on oman elämänlaadun kannalta tärkeää hoitaa asiat ajoissa. Siksi halusimme tehdä tästä mahdollisimman helppoa.

Työpaikka

Meidän pääkonttorimme on Pasilan Triplassa, ja toimistolla työnteko on mahdollista 24/7. Jääkaapissa on tarjolla virvokkeita. Tila on Spaces-toimistohotellissa, joka on varsin viihtyisä ja tarjoaa monenlaisia työpisteitä valittavaksi. Triplassa on myös laajat valikoimat ravintoloita lounastamiseen ja paljon muita palveluita.

Yrityksellä on joustava työaika ja etätyömahdollisuus. Töitä voi tehdä kotoa, toimistolla tai jos Spaces / Regus toimistohotelleja on sen hetkisen olinpaikkasi lähellä, sekin voi olla hyvä vaihtoehto. Kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus käyttää tämän ketjun toimipisteitä. Olemme kokeilleet jo esimerkiksi Postitalon ja Barcelonan pisteet.

Suosittelemme kuitenkin tapaamaan kollegoita kerran viikossa naamatustenkin, jos se on mahdollista. Olemme pitäneet keskiviikkoa tällaisena sosialisoitumispäivänä, jolloin voi vaikka käydä lounastamassa yhdessä ja puhua firman sisäisistäkin asioista. Asiakasprojekteissa tilanne voi luonnollisesti olla sitten erilainen. Esimerkiksi tietoturvasyistä joitakin töitä ei voi tehdä etänä tai vapaasti valittavana aikana, tämä on aina projektikohtainen asia.

Lounasetu

Voit ottaa tavanomaisen lounasedun, jonka määrän verottaja aina vuosittain säätää. Käytämme Smartumia palvelun tarjoajana, joten maksaminen ravintoloissa sujuu puhelimen appia käyttäen.

Yhteisillä lounaillamme Triplan food court -tila on mukava siinä mielessä, että ruoan voi haluamastaan paikasta ja syödä kuitenkin samassa pöydässä työkavereiden kanssa.

Harrasteet

Osa yrityksen liikevaihdosta on varattu virkistykseen, koulutukseen ja harrastetoimintaan henkilöstön kiinnostusten mukaisissa piireissä, joskin porukkaa on vielä sen verran vähän, että tästä ei ole vielä muita kokemuksia kuin muutamat hienommat ravintolaillalliset.

Avoimet työpaikat

Haemme uusia konsultteja, sekä kokeneempia että tuoreempia.

Etsimme tiimiimme kokoaikaiseen työsuhteeseen nuorempaa konsulttia, jolla on jo osaamista testiautomaatiosta tai ohjelmistorobotiikasta sekä Pythonista.

Full Stack -ammattilaisena pääset ottamaan vastuuta ja toteuttamaan moniulotteisia projekteja. Väläys etsii ammattilaista, joka hallitsee kokonaisuudet frontista bäkkäriin.

Konsultti toimii osana asiakkaan projektia, oman osaamisensa ja taitotasonsa mukaisesti. Kokemusspektri ulottuu harjoittelijasta guruun.

Onko sinulla osaamista jota tarvitsemme? Haemme jatkuvasti uusia osaajia mm. designin, analytiikan ja tietotekniikan parista.