Avoimet työpaikat

Meillä sinusta kehittyy osaaja, joka myös tietää osaamisensa ja sen arvon. Yhdessä muiden väläysläisten kanssa jaamme osaamistamme ja meillä voi jopa olla varsin hauskaa!

Avoimet työpaikat

Haemme uusia konsultteja, sekä kokeneempia että tuoreempia.

Etsimme tiimiimme kokoaikaiseen työsuhteeseen nuorempaa konsulttia, jolla on jo osaamista testiautomaatiosta tai ohjelmistorobotiikasta sekä Pythonista.

Full Stack -ammattilaisena pääset ottamaan vastuuta ja toteuttamaan moniulotteisia projekteja. Väläys etsii ammattilaista, joka hallitsee kokonaisuudet frontista bäkkäriin.

Konsultti toimii osana asiakkaan projektia, oman osaamisensa ja taitotasonsa mukaisesti. Kokemusspektri ulottuu harjoittelijasta guruun.

Onko sinulla osaamista jota tarvitsemme? Haemme jatkuvasti uusia osaajia mm. designin, analytiikan ja tietotekniikan parista.

Henkilöstöedut

Yritys tarjoaa hyvät työnteon välineet, tavanomaiset henkilöstöedut ja jotain ekstraa. Osa yrityksen liikevaihdosta käytetään virkistykseen, koulutukseen ja harrastetoimintaan henkilöstön kiinnostusten mukaisissa piireissä. Etätyön tukemiseksi tekijöille kustannetaan laajakaista kotiin ja/tai mahdollisuus työskennellä toimistohotelleissa. Tarjoamme myös laajan työterveyshuollon.

Palkkaus

Väläyksen tavoitteena on antaa tekijälle reilu osuus hänen työnsä tuottamasta laskutuksesta, tyypillisessä tilanteessa noin 60%. Palkka sisältää peruspalkan ja provision. Provisioprosentti on suurempi niiltä tunneilta, jotka ylittävät 50% kuukauden normaalista tuntimäärästä.
Palkkaus on kokemustason perusteella neliportainen. Kokemuksen ja taitojen karttuessa laskutushintasi nousee ja sitä myötä nousevat myös peruspalkkasi ja provisioprosenttisi. Nousu on automaattinen, eikä erillisiä neuvotteluja tarvita.

Kuukauden päätteeksi lähtee tunneistasi lasku asiakkaalle ja sen mukaan laskettu provisio maksetaan seuraavan kuun palkan yhteydessä.

Hae jo tänään!

avoimuus – laatu – osaaminen

Väläyksen visio on laajaspektrinen yritys, joka ymmärtää teknologioiden soveltuvuuden eri tarkoituksiin ja toimittaa osaavia tekijöitä niin startupeille kuin suuryrityksille. Väläyksen aallonharjalla on innostavaa surffata!